top of page

Restaurant tip: De Taverne

De Taverne in Bergen is een waar begrip! Je zit hier in een gezellig bruin cafe een hapje mee te eten met de dagschotel. Er hangt een fijne huiskamer sfeer en je word er vriendelijk geholpen. Het dagmenu wordt dagelijks bekend gemaakt op hun facebookpagina.

Locatie:1861KH, Karel de Grotelaan 1, 1861 KH Bergen

Prijs: €9,50 voor de dagschotel per persoon excl. drinken.

Keuze: Beperkt

De eerste keer dat wij hier waren kwamen we klets,- maar dan ook echt, klets nat aan. We werden warm welkom geheten en de (super lieve) bediening had voor ons beide nog een portie dagschotel achtergehouden. Dat zal niet veel soeps zijn dachten we nog, maar omdat we hier perse heen wilden vanwege de comedy-avond (elke laatste donderdag van de maand) leek het ons handig ook meteen een hapje mee te eten. En ach, dan verwacht je ook niet veel voor €9,50

We kregen een bord vol met ravioli, gevuld met truffel en paddestoelen met een roomsaus van Parmezaanse kaas. Afgetopt met verse bosui en een heerlijke bruschetta. We hebben allebei zo onwijs lekker gegeten! We keken elkaar aan en dachten hetzelfde: We hebben nog nooit zo een lekkere pasta gegeten. Zonder grappen, zo lekker was het. Of dat nou kwam omdat we zo hongerig en tot ons onderbroek doorweekt waren en de verwachting laag lag of dat het serieus zo goed was.. Dat zullen we komende maand te weten komen, want we gaan uiteraard weer heen.

Oh en de komedie avond, dat moet je echt een keer meemaken. Wat een respect hebben wij gekregen voor de mensen die daar even dat podium op gaan en proberen grappig te zijn. Want inderdaad, op commando grappig zijn is zo makkelijk nog niet.

Ik geef het restaurant de volgende sterren:

Sfeer * * * *

Smaak * * * * *

Bediening * * * * *


Budgetboef in 5 stappen
Start!
Wie zijn wij?
Aanbevolen websites
Tags
Er zijn nog geen tags.
bottom of page